article>
30 dagers pengene-tilbake-garanti for Detaljkunder

Herbalife Nutrition garanterer kvaliteten på ethvert produkt som bærer Herbalife Nutritions navn, og forsikrer at produktene produseres for kundene i overensstemmelse med strenge krav til kvalitet.

Hvis en kunde av en eller annen årsak ikke er helt fornøyd med et Herbalife Nutrition-produkt som er kjøpt av en Herbalife Nutrition-distributør, så kan kunden innen tretti (30) dager etter at vedkommende mottok produktet, be distributøren om å få pengene tilbake eller for å bytte til et annet produkt.

Refusjon og bytte kan gjøres ved å følge instruksjonene som er tilgjengelige på www.herbalife.no eller ved å ringe 67 12 66 66, eller ved å kontakte din uavhengige Herbalife Nutrition-distributør.

Kunden vil bli bedt om å returnere produktet, eller det som gjenstår av det, til den distributøren som produktet ble kjøpt av. Distributøren må tilby kunden full refusjon, enten i form av et annet Herbalife Nutrition-produkt eller som en utbetaling.

Kostnaden for returfrakten vil ikke bli refundert.

Ernærings- eller personlig pleieproduktet mitt ankom skadet / mangelfullt. Hva gjør jeg?

Du kan få produktet erstattet innen 7 dager etter mottakelse ved å kontakte din uavhengige Herbalife nutrition-distributør. Herbalife Nutrition dekker kostnadene for å sende det skadede eller mangelfulle produktet tilbake til oss, samt kostnadene for å sende erstatningsproduktet til deg. Refusjon og retur av produkter må avtales med Herbalife Nutrition på forhånd.

Returvarepakken min gikk tapt / stjålet. Hva gjør jeg?

Herbalife Nutrition er ikke ansvarlig for tapte eller stjålne pakker som inneholder retur. Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker sporings- og leveringsbekreftelsesmetoder når du sender. **Når vi ber deg om å sende tilbake et skadet eller mangelfullt produkt, sender Herbalife Nutrition en returetikett, som medfører at sendingen er gratis for deg.

Hvor lang tid tar det å behandle utveksling og / eller refusjon?

De fleste retur- og produktbytte behandles innen syv til 10 dager fra det tidspunktet Herbalife Nutrition mottar anmodning fra din uavhengige Herbalife Nutrition-distributør.

Jeg har spørsmål om retur-, bytte- og refusjonsregler. Hvem kontakter jeg?

Refusjon og bytte kan gjøres ved å følge instruksjonene som er tilgjengelige på www.herbalife.no eller ved å ringe 67 12 66 66 eller ved å kontakte din uavhengige Herbalife Nutriton-distributør .

6. HERBALIFE NUTIRIONS KUNDEGARANTI.

Denne garantien er kun begrenset av spesielle garantivilkår som er festet til eller pakket sammen med visse produktforpakninger, og gjelder ikke for produkter som med vilje er skadet eller feilbrukt.